O pacienta bolnava de cancer a fost violata de un asistent in spital

Ultima actualizare: 30-06-2012 06:30

"Bine ati venit la centrul nostru de ingrijiri medicale". Cuvintele suna ca in alte mii de anunturi din spitale, dar, din pacate, ii apartin unui violator din Statele Unite.

Barbatul, aflat acum in arestul politiei, i le-a spus cinic unei paciente pe care a violat-o chiar in rezerva in care era internata.

Cand si-a revenit din ameteala provocata de sedative si din soc, victima a chemat politia. Gestul incredibil al asistentului medical s-a petrecut intr-unul dintre cele mai bine vazute spitale din Florida.

Pacienta, care sufera de cancer pulmonar, trebuia sa faca o tomografie, dar pentru ca e claustrofoba, medicii i-au administrat calmante puternice.

Ingrozita de experienta traita, femeia a avut totusi puterea sa-l denunte la politie. Ajuns in fata judecatorului, barbatul a recunoscut totul. In ceea ce o priveste, pacienta violata a hotarat sa nu-si ascunda identitatea pentru ca e convinsa ca nu e singura lui victima. Vrea sa le incurajeze astfel si pe alte femei, care s-au aflat in situatia ei, sa-si denunte atacatorul la politie.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO