O fetita de 12 ani, cu sindromul Down, si-a salvat sora mai mica de la inec. "Este eroina noastra"

Ultima actualizare: 05-08-2015 06:51
fetita sindromul down

O fetita de 12 ani care sufera de Sindrom Down este considerata eroina, dupa ce si-a salvat sora mai mica de la inec. Micuta era sa se inece chiar in piscina familiei, insa a fost salvata la timp.

Carin Richardson si surorile se aflau in gradina din spatele casei lor, cand aceasta a decis sa se intoarca in piscina si sa se mai balaceasca putin.

Sora ei mai mica, de doar 3 ani, s-a dus dupa ea in piscina. Insa, cand a incercat sa isi puna colacul de salvare, aceasta s-a impiedicat si a cazut in apa, prea adanca pentru varsta ei.


In acel moment, Carin si-a pus ochelarii de inot si s-a dus calma spre ea sa o salveze de la inec, conform spuselor mamei lor, Tomarra Richardson.

"Fara se se impacienteze, Carin s-a dus direct catre ea, s-a aruncat in apa, a inotat spre ea si a tras-o afara dupa cateva secunde. Desi nu a patit nimic, am fost cu ea la urgente, pentru a fi siguri ca n-a patit nimic. Medicii au consultat-o si au stabilit ca este in afara oricarui pericol." a declarat mama.

Familia lui Carin a declarat ca este un miracol ce a facut fiica lor cea mare, care sufera de Sindrom Down, intruct persoanele care sufera de aceasta boala nu pot avea aceeasi viteza de reactie si au reactii intarziate deseori.

"Carin este eroina noastra si Jac’Lynn este copilul nostru miracol" a declarata mama acestora pentru ABC.

 


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO