O femeie a rămas blocată în mașină, în toiul unor inundații. Ajutorul a venit de unde se aștepta mai puțin

Ultima actualizare: 23-09-2021 13:40
Puscasi

În toiul unor inundații, o femeie din Washington a rămas blocată în maşină, înconjurată de ape, iar ajutorul a venit de unde se aştepta mai puţin.

Patru puşcaşi marini bine facuti şi-au făcut apariţia, si în mai puţin de un minut au împins-o, cu autoturism cu tot.
„Puşcaşii marini ne vor ajuta!”, acesta a fost apelul disperat al Virginiei.

Maşina nu a mai vrut să pornească, iar şoseaua era complet inundată. Nu a trecut niciun minut, când în zare şi-a făcut apariţia o echipă de puşcaşi marini, vanjosi, îmbrăcaţi în uniformă de gardă.

„Ne-am gândit că ar fi o idee bună să le dăm o mână de ajutor”, a spus un pușcaș marin.

„Dacă trebuie să vă ajute cineva, noi suntem în măsură să o facem, mai ales că vorbim de nişte băieţi înalţi de aproape 2 metri şi 100 de kg fiecare”, a transmis un alt pușcaș marin.

Aşa că, fără să mai stea pe gânduri, soldaţii au început să împingă autoturismul, într-o zonă sigură. Virginia a înregistrat momentul, care a devenit viral pe internet. Apoi a ţinut să-şi cunoască personal eroii.

Bunicul Virginiei a fost veteran al celui de-al doilea război mondial, iar tatăl ei a luptat în războiul din Golf, şi a fost extrem de emoţionat când a aflat povestea fiicei sale.

Şi femeia a fost marcată de cele întâmplate.

„Nu pot să explic în cuvinte ce am simţit. Le sunt atât de recunoscătoare. Vă mulțumesc!”, le-a spus Virgina salvatorilor ei.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO