O batrana ii pune la punct pe doi teroristi ai Statului Islamic: "Va omorati ca magarii". Curajul ei face inconjurul lumii

Ultima actualizare: 16-02-2015 01:08
ISIS

O batrana i-a apostrofat pe doi militanti ai Statului Islamic, iar discursul ei curajos si acuzator la adresa teroristilor face inconjurul lumii.

Babuta ii cearta pe cei doi teroristi aflati intr-o masina si ii indeamna sa se intoarca la Dumnezeu, facandu-i responsabili pentru ororile comise in Siria. Inarmata cu mult curaj si citate din Coran, batrana nu se sfieste sa le tina piept celor doi, scrie Daily Mirror.

"Diavolilor, intoarceti-va fata catre Dumnezeu. Nu omorati pe nimeni si nici voi nu veti fi omorati", isi incepe babuta discursul in fata celor doi, care sunt surprinsi de reactia ei si o intreaba nedumeriti: "Ce vrei sa spui, bunico?".

"Ce faceti voi e interzis, nimic din ce faceti nu e in numele lui Dumnezeu. Nu o sa castigati nimic, nici voi, nici Bashar (Bashar Al-Assad, presedintele Siriei). Ne faceti sa mergem inapoi", continua ea.

Desi este indemnata sa se dea la o parte si sa-i lase sa-si continuie drumul, babuta nu se lasa: "Va omorati ca magarii", ii acuza ea si le citeaza din Coran: "Daca doi se cearta, adu pacea intre ei".

La un moment dat, unul dintre cei doi membri ISIS incearca sa o ameninte pe femeie: "Am venit sa va macelarim", ii spune el.

"Dumnezeu vede ce faceti", le mai spune batrana.

Clipul vine dupa ce fortele aeriene ale SUA au distrus mai multe puncte strategice detinute de Statul Islamic, patru langa Mosul si alte trei langa Kirkuk.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO