O americancă susține că a băgat la mașina de spălat lozul câștigător la loto în valoare de 26 de milioane dolari

Dată publicare: 14-05-2021 16:06
Dată actualizare: 14-05-2021 16:08


loto 6/49

O femeie care susține că a cumpărat lozul câștigător în valoare de 26 de milioane de dolari emis de loteria din California spune că a uitat biletul în buzunarul pantalonilor și i-a băgat la mașina de spălat, scrie BBC.

Biletul câștigător SuperLotto Plus a fost vândut la un magazin dintr-o suburbie a orașului Los Angeles în noiembrie anul trecut.

Presa de peste ocean relatează că femeia ar fi fost filmată de camerele de supraveghere în timp ce cumpăra biletul, pe 14 noiembrie. Termenul limită pentru revendicarea premiului de 26 de milioane de dolari a expirat joi, în condițiile în care organizatorii spun că acesta nu poate depăși 180 de zile de la data extragerii loto.

O angajată a magazinului din suburbia Norwalk, Esperanza Hernandez, a povestit pentru o publicație locală că, miercuri, s-a prezentat o femeie care susținea că este câștigătoarea premiului, însă a rătăcit biletul și se teme că l-a băgat la mașina de spălat, odată cu rufele.

Un purtător de cuvânt al loteriei din California a precizat că înregistrarea video de pe camerele de supraveghere nu reprezintă o dovadă suficientă. Cu toate acestea, o copie a înregistrării video a fost trimisă organizatorilor extragerii, fiind demarată o investigație.

În cazul în care nu este declarat niciun câștigător, banii vor fi împărțiți pentru finanțarea mai multor școli publice din California, au anunțat organizatorii într-o declarație de presă. Potrivit procedurii standard în astfel de cazuri, agentul comercial care a vândut lozul câștigător a primit 130.000 de dolari drept recompensă.

Sursa: BBC


VIDEO PROTVPLUS.RO