O adolescenta a impuscat o alta eleva apoi s-a sinucis, intr-un liceu din Arizona. Cele doua ar fi avut "o relatie de iubire"

Dată publicare: 13-02-2016 07:09
Dată actualizare: 16-02-2016 07:04


O adolescenta in varsta de 15 ani a impuscat vineri o alta eleva de liceu de aceeasi varsta inainte de a se sinucide in interiorul liceului lor din Arizona, a anuntat politia locala, referindu-se la o "crima urmata de sinucidere", potrivit AFP.

Cele doua fete au fost descoperite fara viata una langa cealalta cu o arma alaturi, in apropierea cantinei de la Independence High School, a explicat politia din Glendale intr-un comunicat, precizand ca fiecare a fost lovita de glont, relateaza Agerpres.

"Cu toate ca ancheta nu este finalizata, anchetatorii care lucreaza la acest caz au afirmat ca elementele gasite la locul tragediei duc la concluzia ca una dintre fete a omorat-o pe cealalta inainte de a se sinucide", a mentionat comunicatul, adaugand ca "a fost gasita o scrisoare de sinucidere".

In acest stadiu, elementele culese de anchetatori "ii determina sa traga concluzia ca cele doua fete erau prietene foarte bune, care aveau, de asemenea, o relatie" de dragoste.

Conform politiei, este vorba despre o "crima urmata de sinucidere".

Fortele de ordine au ajuns la liceu "in mai putin de doua minute" dupa ce au fost auzite impuscaturile in jurul orei 08.00 (15.00 GMT) si "au putut stabili ca nu este vorba despre un atacator activ".

Accesul spre cladirea a fost imediat blocat dupa impuscaturi, permitand parintilor sa vina sa isi caute copiii. 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO