Un milion de lire sterline. Peste asa o comoara a dat bucatarul Jamie Oliver, la scurt timp dupa ce a inregistrat o victorie serioasa in fata lantului de fast food McDonald's.

Celebrul maestru bucatar Jamie Oliver a gasit o comoara de peste un milion de lire sterline in subsolul celui mai nou restaurant al sau, dar si inregistrari originale ale trupei rock New Order, informeaza contactmusic.com.

Celebrul maestru bucatar vrea sa transforme o veche banca din Manchester in restaurant si, in timpul lucrarilor de reabilitare, muncitorii au descoperit seifuri din 1935.

Dupa ce au incercat in zadar sa-i gaseasca pe proprietarii seifurilor, oficialii Bancii Angliei au deschis cutiile, in care au descoperit mii de dolari, bijuterii si benzi cu inregistrari originale ale trupelor Joy Division si New Order.

Cum sa gatesti 800 de portii de mancare cu doar jumatate de litru de ulei

Potrivit unei surse, intr-unul dintre seifuri era chiar si o arma. Toate obiectele si intreaga suma de bani au fost predate trezoreriei, iar restaurantul urmeaza sa fie deschis marti seara. Cunoscutul bucatar Jamie Oliver a scris numeroase carti de bucate, a realizat serii televizate, colaborari cu BBC si Channel 4, difuzate in peste 50 de tari.

El a fost invitat de Tony Blair sa gateasca o cina la resedinta oficiala din Downing Street nr. 10, iar cu ocazia zilei de nastere a reginei Elisabeth a II-a, a fost decorat cu titlul de Membru de Onoare al Ordinului Imperiului Britanic.