Noi dezvăluiri despre relația lui Harry și Meghan cu Casa Regală. Ce au mărturisit într-un interviu acordat lui Oprah

Dată publicare: 04-03-2021 20:21
Dată actualizare: 04-03-2021 21:37


Înaintea unui interviu care ar putea provoca valuri în Regatul Unit, Meghan, Ducesa de Sussex, aruncă buzduganul.

Aceasta spune că Palatul Buckingham nu se poate aștepta ca ea și prințul Harry să tacă dacă acelaşi palat perpetuează minciuni despre ei.

Este deocamdată, un fragment din marturisile făcute de cuplu, în fața lui Oprah Winfrey, legenda talkshow-ului american, dar și prietenă a celor doi. Pe de altă parte, reprezentanţii reginei au anunțat că investighează acuzațiile potrivit cărora ducesa ar fi agresat foști angajați regali.

Meghan: "Nu știu cum s-ar fi putut aștepta ca noi, în tot acest timp, doar să păstrăm tăcerea, când "Firma" joacă încă un rol activ în perpetuarea unor neadevăruri despre noi."

Meghan face aceste remarci în al doilea clip de prezentare a interviului cu Oprah Winfrey, care va fi difuzat duminică noaptea, la televiziunea americană CBS.

Este de așteptat ca Harry și Meghan să-și prezinte "adevărul lor" - cum spunea amfitrioana - despre perioada în care au reprezentant împreună familia regală britanică, înainte să renunțe la aceste îndatoriri, pentru a începe o viaţă nouă în America.

Prințul Harry: "Eu sunt ușurat și bucuros că pot să stau aici și să vorbesc, având-o pe soția mea alături, pentru că nu-mi pot imagina cum ar fi fost ca ea să treacă singură prin toate acestea, toți acești ani. A fost incredibil de dur, pentru amândoi, dar măcar ne-am avut unul pe altul."

Brianna Keilar, CNN: "Palatul Buckingham nu poate fi bucuros. În interviul acordat lui Oprah Winfrey, prințul Harry compară tratamentul de care a avut parte cuplul, cu felul în care a fost tratată mama lui, Prințesa Diana."

Palatul Buckingham tocmai a anunțat că investighează acuzații potrivit cărora Meghan, ducesa de Sussex, ar fi agresat, în repetate rânduri, mai mulți foști angajați, printre care și pe secretara ei și a prințului Harry.

Mărturiile respectivilor angajați au fost publicate în Sunday Times, aceștia afirmând că au fost victimele bulliyng-ului și că atitudinea lui Meghan chiar i-a determinat pe doi dintre ei să părăsească Palatul Kensington, reşedinţa ducilor de Sussex.

Max Foster, CNN: "Un purtător de cuvânt al ducilor de Sussex a respins presupusele mărturii publicate de Sunday Times drept o "campanie murdară premeditată" înaintea interviului pe care Harry și Meghan l-au acordat lui Oprah Winfrey."

Tags: harry, meghan,


VIDEO PROTVPLUS.RO