Naomi Campbell are datorii de peste 63.000 de dolari la Fisc


Ultimul update: Joi 01 Noiembrie 2012 00:02
Data publicarii: Miercuri 18 August 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Naomi Campbell nu si-a achitat taxele, in valoare de 63.487 de dolari, pentru veniturile incasate in 2009, asa ca Fiscul american cere punerea sub sechestru a bunurilor top modelului, potrivit cotidianului The Detroit News.

In cererea de punere sub sechestru, depusa pe 28 iulie, la Biroul de registratura de la New York, este data adresa lui Naomi Campbell din Carnegie Hall Tower, New York.

Ultimele saptamani au fost destul de agitate pentru top modelul in varsta de 40 de ani.

Ea a trebuit sa apara in fata curtii de la Haga, in Olanda, pe 5 august, pentru a depune marturie in procesul fostului dictator liberian Charles Taylor.

In timpul procesului, Naomi a fost acuzata de fosta ei agenta, Carol White, ca ar fi primit "diamante sangerii" - diamante extrase in zone de conflict si vandute pentru a alimenta desfasurarea campaniilor de razboi - din partea lui Taylor, pe care l-a intalnit la o petrecere organizata, in septembrie 1997, de fostul presedinte sud-african Nelson Mandela.

Naomi Campbell a declarat in fata judecatorilor de la Haga ca nu stia in acel moment cine era persoana care i-a oferit diamante brute, pe care le-a descris ca fiind "cateva pietre mici, cu aspect murdar", primite in toiul noptii, dupa dineul de la resedinta lui Mandela.

Actrita Mia Farrow a depus si ea marturie la proces, acuzand-o pe Naomi Campbell ca s-a laudat ca a primit un "diamant enorm" de la Charles Taylor.

VIDEO PROTVPLUS.RO