Motivul pentru care un bărbat a mers la proteste însoțit de un leu feroce | VIDEO


Ultimul update: Vineri 15 Noiembrie 2019 22:00
Data publicarii: Vineri 15 Noiembrie 2019 17:51
Categorie: Stiri externe
Leu

Un bărbat din Irak a mers la proteste însoțit de un leu, pentru a se proteja de posibile violențe ale poliției în timpul manifestațiilor desfășurate la Bagdad împotriva Guvernului, potrivit The Independent.

Bărbatul a fost flimat cum merge pe stradă ținând leul cu un lanț, animalul având înfășurat și un steag al Irakului pe spate.

La un moment dar, animalul sălbatic s-a repezit la un grup de bărbați, dar se oprește când bărbatul îl trage de lesă. Ulterior, animalul poate fi văzut cum se odihnește pe trotuar, alături de stăpân.

Bărbatul ar fi apelat la această variantă pentru a ține departe câinii pe care polițiștii irakieni îi folosesc pentru a controla mulțimea de protestatari.

Manifestațiile au început de la începutul lunii octombrie, protestatarii cerând înlăturearea guvernului considerat corupt și incompetent.

Imagini în galeria foto.

Bilanțul este unul tragic: 320 de persoane au murit într-o lună și jumătate. Duminică, zeci de protestatari au fost răniți în confruntările violente cu forţele de ordine, care au tras gloanţe şi gaze lacrimogene în centrul Bagdadului, devenit un câmp de luptă.

 

 

Confruntări violente în Irak. Amnesty International:
Protestatari împuşcaţi de poliţie în Bagdad, după ce au cerut
Masacru în Irak, în oraşul sfânt al şiiţilor. Atacul ar fi fost comis de ISIS
FULLSCREEN
Motivul pentru care un bărbat a mers la proteste însoțit de un leu feroce | VIDEO
  • /

Sursa: Independent.co.uk

Tags: irak, proteste, leu,

VIDEO PROTVPLUS.RO