Motivul pentru care a fost suspendată circulația autobuzelor într-un oraș din Austria

10-04-2019 20:00


Circulația autobuzelor într-un oraș din Austria, suspendată pe termen nelimitat

Regia de transport din oraşul austriac Klagenfurt a anunţat miercuri suspendarea pe perioadă nedeterminată a circulaţiei autobuzelor, după semnalarea unui caz de rujeolă la unul dintre șoferii săi.

"Circulaţia autobuzelor este suspendată până la noi ordine pentru a evita o altă infectare", a indicat regia KMG, care asigură transportul public în acest oraş de 100.000 de locuitori.

Măsura neobişnuită vine la solicitarea autorităţilor după ce în cursul dimineţii s-a aflat că un şofer s-a îmbolnăvit de pojar pe 3 aprilie, iar alţi doi sunt suspectaţi de această boală, informează Agerpres.

KMG a subliniat că doreşte să verifice dacă "toţi şoferii au fost vaccinaţi" înainte de a permite reluarea traficului.

O boală extrem de contagioasă, rujeola a revenit în multe ţări occidentale pe fondul unei neîncrederi crescânde a unei părţi a populaţiei faţă de vaccinuri.

Confruntat cu acest fenomen, New York-ul a emis marţi un ordin pentru vaccinarea obligatorie a locuitorilor din anumite cartiere afectate în mod special de această boală.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO