Motivul pentru care a fost executată cu 4 focuri de armă românca din Italia. Ucigaşul era iubitul ei

Ultima actualizare: 24-05-2020 16:24
Româncă executată cu patru focuri de armă în parcarea unui supermarket, în Italia
lastampa.it

Apar noi informaţii în cazul româncei ucise în parcarea unui supermarket din Italia.

Românca de 44 de ani a fost ucisă cu patru focuri de armă în parcarea unui supermarket din localitatea Cuneo, Italia. Tragedia s-a petrecut vineri după-amiază, când femeia, născută la București şi stabilită în în Saluzzo, a fost împușcată mortal de partenerul ei, Francesco Borgheresi, un militar din Florența în vârstă de 42 de ani.

La sosirea la fața locului, polițiștii au găsit-o pe româncă într-o baltă de sânge, într-un autoturism Fiat Panda, pe scaunul din dreapta. Ea fusese împușcată de trei ori în zona pieptului și o dată în mână, cu un pistol de calibru mic pe care italianul îl deţinea legal.

 

Motivul pentru care a fost împuşcată românca de iubitul ei italian

 

Francesco Borgheresi a sunat singur la poliție, pentru a anunța crima. Ulterior, el a declarat că "şi-a pierdut minţile" după ce au fost împreună la cumpărături la supermarket. 

"Stăteam împreună, dar nu o mai suportam", a spus italianul, potrivit Corriere della Sera. "Îmi ceruse mulţi bani în timpul izolării".

Borgheresi a povestit că a întâlnit-o pe româncă în 2018, când aceasta era cameristă la o pesiune din apropiere de Cuneo. După 2 ani de relaţie, au început să se certe în momentul când s-au mutat împreună la ea acasă, pe perioada izolării, care în Italia a început în martie

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO