Morgan Freeman are numeroase fracturi, dar este lucid

Ultima actualizare: 10-06-2012 12:36
Morgan Freeman

Are numeroase fracturi, dar este lucid şi stă bine cu moralul". Acestea sunt ultimele veşti despre actorul american Morgan Freeman, spitalizat ieri după un accident de circulaţie.

Freeman a fost operat, iar medicii spun că va avea nevoie de luni bune până să se pună pe picioare. Primul comunicat medical era mult mai îngrijorător şi i-a făcut pe mulţi dintre admiratorii actorului să se teamă de un deznodământ.

Actorul de 71 de ani a fost adus cu elicopterul la un spital din Memphis, Tennessee, după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat de câteva ori. Accidentul s-a petrecut pe o autostradă, în statul vecin Mississippi, la câţiva kilometri de una din reşedinţele lui Freeman.

O femeie care se afla cu el în maşină şi a cărei identitate nu a fost dezvăluită a ajuns la acelaşi spital. Poliţiştii spun că niciun alt vehicul n-a mai fost implicat în accident şi atât Freeman cât şi însoţitoarea sa purtau centuri de siguranţă. Şoferul, au anunţat investigatorii accidentului, nu consumase alcool sau droguri.

Morgan Freeman a câştigat în 2005 Oscarul pentru rol secundar în Million Dollar Baby, filmul în regia lui Clint Eastwood, în care i-a dat replica lui Hillary Swank şi lui Eastwood însuşi. Încă foarte activ pe marele ecarn, Freman a apărut anul acesta în trei filme importante, printre care "Batman, Cavalerul Negru", mare succes de box office.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO