Momentul în care un tren explodează în gara din Cairo. Sunt 25 de morți. VIDEO

27-02-2019 21:42


cairo

Accidentul feroviar din Cairo de miercuri, soldat cu 25 de morți și 40 de răniți, a fost surprins de camerele de supraveghere din gara centrală.

Imaginile arată exact momentul impactului trenului cu bariera de oțel, urmat de o explozie puternică, scrie Daily Mail.

 

Numeroase alte poze şi filmuleţe postate pe reţelele sociale au arătat un nor dens de fum negru ridicându-se deasupra gării. În alte imagini se vede un peron în flăcări şi persoane grăbindu-se să vină în ajutorul victimelor.

În jur de zece ambulanţe şi tot atâtea maşini de pompieri au fost desfăşurate în faţa gării.

Premierul egiptean Mostafa Madbouly s-a deplasat rapid la locul accidentului. Într-o declaraţie publică, el a prevenit că 'orice persoană vinovată de neglijenţă va trebui să răspundă' şi va suferi 'consecinţe' serioase.

În Egipt au loc frecvent accidente rutiere şi feroviare grave, din cauza traficului haotic, autovehiculelor vechi şi infrastructurii prost întreţinute.

Cea mai gravă tragedie feroviară s-a produs în 2002, când în jur de 370 de oameni au murit în incendiul unui tren la 40 km sud de Cairo.

Potrivit statisticii oficiale, în 2017 au fost înregistrate 1.793 accidente de tren.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO