Momentul în care explozia unui meteorit uriaș provoacă panică printre oameni. Ce spun martorii


Ultimul update: Marti 09 Aprilie 2019 16:06
Data publicarii: Marti 09 Aprilie 2019 15:58
Categorie: Stiri externe
Video cu explozia unui meteorit uriaș, în Siberia

Explozia unui meteorit uriaș, produsă în timpul zilei, pe 6 aprilie, a creat panică în rândul localnicilor din Krasnoiarsk, Siberia, care au crezut că este vorba despre un avion un flăcări.

Oamenii au declarat, pentru presa locală, că zgomotul provocat de explozia meteoritului a fost similar cu cel al unui avion care se dezintegrează în aer.

“Meteoritul a fost extrem de strălucitor și zgomotos și părea să aibă o coadă lungă”, povestesc martorii, informează Daily Mail.

Este al treilea incident de acest tip înregistrat în Siberia în ultimele patru luni. Explozia meteoritului din Krasnoiarsk a fost urmată, după câteva ore, de un incident similar în vestul regiunii Samara.

O explozie extrem de puternică a unui meteorit s-a produs pe 18 decembrie 2018, deasupra Marii Bering. Atunci, meteoritul a degajat de zece ori mai multă energie decât bomba atomică de la Hiroshima, potrivit specialiștilor NASA, însă incidentul a trecut aproape neobservat, pentru că a avut loc intr-o regiune izolată.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO