Momentul in care Emmanuel Macron, candidat la presedintia Frantei, este lovit cu un ou in cap de un protestatar. VIDEO


Ultimul update: Sambata 04 Martie 2017 07:09
Data publicarii: Miercuri 01 Martie 2017 22:57
Categorie: Stiri externe

Emmanuel Macron, candidatul En Marche la presedintia Frantei, a fost lovit cu un ou in fata la un targ agricol.

Inregistrarile publicate pe Twitter au surprins momentul in care Macron este lovit in cap cu un ou de un protestatar. Nu e prima data cand pateste asta, si in iunie anul trecut a fost lovit tot cu oua de contestatarii sai.

Macron este creditat cu 24% din intentiile de vot in primul tur al alegerilor prezidentiale si este devansat doar cu un punct procentual de catre Marine Le Pen, potrivit unui sondaj efectuat de Opinionway/Orpi pentru Les Echos si Radio Classique, publicat miercuri, relateaza Reuters.

Candidata Frontului National (FN, extrema dreapta) pierde un punct si este creditata cu 25% din intentiile de vot, potrivit acestei anchete.

François Fillon, candidatul dreptei, se claseaza al treilea in acest sondaj, cu 21% (stabil), si este urmat de candidatul Partidului Socialist Benoit Hamon (16%, +1) si al "La France insoumise" Jean-Luc Mélenchon (11%).

Ancheta a fost realizata pe un esantion de 1.629 de persoane inscrise pe liste electorale, provenind dintr-un esantion de 1.685 de persoane reprezentativ pentru populatia franceza majora, constituit dupa metoda cotelor.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO