Momentul în care avionul indian s-a prăbușit în flăcări, doborât de pakistanezi


Ultimul update: Miercuri 27 Februarie 2019 10:43
Data publicarii: Miercuri 27 Februarie 2019 10:35
Categorie: Stiri externe
avion india

Momentul în care unul dintre avioanele indiene a fost doborât de autoritățile pakistaneze pentru a fost filmat, iar înregistrarea video a fost publicată de SAMAA TV.

Un zgomot puternic anunță că armata pakistaneză a lovit unul dintre avioanele MG-21, iar aparatul de zbor a explodat în aer, prăbușindu-se la sol. Martorii s-au grăbit la fața locului, înconjurând aeronava distrusă.

Autenticitatea imaginilor nu a fost încă confirmată, scrie RT.com.a

Autoritățile pakistaneze au confirmat, miercuri, doborârea a două avioane militare indiene, care se aflau în spațiul aerian al Pakistanului, scrie News.ro.

„Astăzi, Forţele Aeriene ale Pakistanului au efectuat lovituri din spaţiul aerian pakistanez în jurul Liniei de Control”, a comunicat Ministerul de Externe al Pakistanului, conform Reuters.

Armata Pakistanului a informat că avioane militare indiene au intrat în Pakistan drept răspuns, iar două dintre ele au fost doborâte, un pilot fiind capturat, informează News.ro.

Comunitatea internaţională se teme de o escaladare a tensiunilor între cei doi vecini şi rivali, ambii dotaţi cu arma nucleară şi care au purtat mai multe războaie în trecut, pe tema regiunii Caşmir, un adevărat butoi cu pulbere, pe care o revendică amândouă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Instagram News.ro rt.com

VIDEO PROTVPLUS.RO