Moment viral la Wimbledon. Băiat surprins citind o carte în timpul meciului. VIDEO

14-07-2019 16:25
Sursa: Indian Express


Baiat surprins citind in timpul semifinalei de la Wimbledon

Un băiețel a devenit celebru pe internet, după ce a fost surprins de camerele de filmat în timp ce pare mai preocupat de cartea pe care o citește decât de meciul dintre Roger Federer și Rafael Nadal, din semifinala masculină de la Wimbledon.

 

În timp ce 15.000 de persoane priveau, cu sufletul la gură, meciul din semifinală, băiatul pare complet capturat de romanul pe care îl citește, scrie Indian Express

Imaginile cu băiatul au fost transmise în direct la televizor și, la scurt timp, pe Internet au început să apară diverse reacții cu privire la gestul acestuia.

„Nu pot să cred că cei care comentează meciul l-au criticat pe băiat pentru că citește în timpul meciului. Măcar nu stătea pe iPad. Bravo lui că în zilele noastre încă alege cărțile”, a scris cineva pe Twitter.

„Când își place tenisul, dar ai un examen a doua zi”, a comentat o altă persoană.

„Se spune că cititorii devin lideri, dar biletele costă chiar și 10.000 de dolari, iar copilul ăsta preferă să citească?!”, a reacționat un alt internaut.

„Oare ce citește? Nici măcar nu își pierde concentrarea când Nadal și Federer joacă. Probabil e cea mai interesantă carte de pe planetă.”

„Băiatul ăsta ar trebui dat afară și să interzică pe viață să mai participe la vreun meci la Wimbledon”, a reacționat o altă persoană.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Indian Express

VIDEO PROTVPLUS.RO