Ministrul italian de Interne, fără tricou, alături de animatoare pe plajă. FOTO

09-08-2019 10:06

matteo salvini

Ministrul Italian de interne, Matteo Salvini, a mizat pe o apariție ieșită din comun pentru un politician, pentru a-și spori popularitatea.

Liderul partidului de extremă dreapta Lega Nord a apărut, la plajă, fără cămașă, dansând alături de animatoare și mixând muzică pe scena unei terase. 

Miercuri, vicepremierul și liderul partidului de extremă-dreapta Liga Nordului și-a retras sprijinul coaliției guvernamentale alături de Mișcarea Cinci Stele și a cerut organizarea de alegeri anticipate, în urma tensiunilor tot mai mari între cele două formațiuni politice, scrie Daily Mail.

Din nevoia de a câștiga simpatia cetățenilor, Salvini a pornit într-un “turneu” pe plajă, unde a dansat fără tricou alături de animatoare, a mixat muzică pe o terasă, a acceptat să-și facă selfie-uri cu cetățenii și a fost fotografiat cu numeroase pahare în mână.

Premierul italian Giuseppe Conte a declarat joi că liderul Liga, de extremă dreapta, Matteo Salvini, trebuie să le explice italienilor de ce doreşte prăbuşirea coaliţiei de la guvernare, relatează Reuters.

"Nu ţine de ministrul de interne să convoace parlamentul sau să stabilească agenda unei crize politice", a spus Giuseppe Conte. El s-a angajat să meargă în faţa parlamentului pentru a se asigura că "criza declanşată de Salvini este cea mai transparentă din istoria Republicii".

Într-un scut comunicat dat publicităţii de biroul său, Giuseppe Conte, care este apropiat de Mişcarea 5 Stele, a spus că nu va mai accepta atacurile lui Salvini împotriva miniştrilor săi şi l-a acuzat că lucrează cu "sloganuri" pentru a-şi spori popularitatea.

"Trebuie să explice în faţa alegătorilor care au crezut în promisiunea schimbării motivele care l-au făcut să întrerupă timpuriu şi abrupt activitatea guvernului", a precizat Conte.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

aaCLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres, Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26