Ministrul italian de Interne: „Țigancă mizerabilă, fii cuminte că ajung buldozerele”


Ultimul update: Sambata 03 August 2019 16:08
Data publicarii: Sambata 03 August 2019 15:46
Categorie: Stiri externe
matteo salvini

Matteo Salvini a avut o nouă ieșire la adresa comunității rome. De data aceasta, ministrul italian de Interne a amenințat că va dărâma cu buldozerul locuința unei femei, pe care a numit-o „țigancă mizerabilă”.

Salvini, care este și vicepremier, a reacționat astfel pe Twitter la o știre despre o femeie care stă într-o tabără de romi din Milano și care a susținut că el merită „gloanțe în cap”.

„Dar e normal ca o țigancă din Milano să spună 'Salvini ar trebui împușcat în cap'? Fii cuminte, țigancă mizerabilă, fii cuminte, că ajung buldozerele curând!”, a scris Matteo Salvini, pe Twitter.

Pentru acest mesaj, Salvini a fost extrem de criticat în Italia. Unii au ținut să remarce faptul că ieșirea nervoasă are loc în ajunul Zilei Memoriale a Holocaustului, informează The Independent.

„Nu mai putem vorbi acum de exagerări sau provocări. Cred că Salvini pur și simplu și-a ieșit din minți. Este tehnic incapabil să se controleze. Să fii ministru de Interne nu e simplu. Poate că cineva ar trebui să-și facă griji înainte să fie prea târziu”, a scris pe Twitter politicianul Roberto Giachetti.

Răspuzând criticilor, Matteo Salvini a subliniat că nu renunță la planul său de a demola toate tabere de romi din Italia.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: The Independent

VIDEO PROTVPLUS.RO