Mesajul scris pe banane de Ducesa Meghan pentru mai multe prostituate

02-02-2019 09:32

Soția prințului Harry a vizitat o fundație caritabilă din Bristol, care încearcă să le ajute pe prostituate să îşi schimbe viaţa.

Iar Meghan le-a trimis acestor femei mesaje de încurajare scrise pe  bananele din pacheţele cu mâncare pregătite pentru ele.

Însoţită de prinţul Harry, Meghan a vizitat sediul unei asociaţii din Bristol şi a ajutat la pregătirea unor pachete cu donaţii. Iar ducesa a vrut să adauge o notă personală.

Meghan a scris pe coaja bananelor mesaje de încurajare precum: "Eşti puternică, eşti curajoasă, eşti specială."

Destinatarele sunt femei care, mânate de lipsuri sau forţate, au ajuns să se prostitueze pe străzi. Grupul din Bristol care a primit vizita ducilor de Sussex încearcă să ajute astfel de persoane vulnerabile să scape de o viaţă cu violente, sărăcie sau dependența de droguri.

Tot la Bristol, ducele şi ducesa de Sussex au vizitat sala de sport a unei fundaţii care, prin intermediul sportului, îi ajută pe cei mici să depăşească problemele emoţionale.

Prinţul Harry i-a îndemnat pe puşti să mai lase telefoanele mobile sau tabletele şi să petreacă mai mult timp pe terenul de sport. Fetiţele au vrut să ştie cum se simte viitoarea mămica şi au întrebat-o pe Meghan despre bebeluşul care urmează să vină pe lume la sfârşitul lunii aprilie.

Chiar dacă cineri dimineaţă a nins, mai mulţi simpatizanţi i-au aşteptat în stradă pe nepotul reginei şi pe soţia lui. Iar Harry şi Meghan s-au oprit să-i salute şi să stea de vorbă cu ei.

Vizita la Bristol a început la teatrul istoric Old Vic, un edificiu din 1766, care tocmai a trecut prin ample lucrări de restaurare şi reamenajare. Iar ducele şi ducesa au urcat pe scenă alături de câţiva mici actori.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO