Mesajul lui Oprah: ”Oameni din toată lumea, stați acasă”. Ce i-a transmis un medic italian

27-03-2020 17:59


Oprah

Statele Unite a devenit țara cu cele mai multe cazuri de coronavirus din lume. Oprah i-a atenționat pe americani de gravitatea situației prin intermediul unui interviu cu un medic din Italia, țara cu cele mai multe decese în rândul pacienților infectați c

”Am fost de multe ori în Italia. Iubesc cultura, mâncarea și mai ales virbrațiile acestui popor. Acum, italienii sunt în genunchi de câteva luni și se află în ochiul ciclonului din cauza acestui virus. Oameni din toată lumea, ascultați cuvintele doctorului Italian Marco Vergano și stați acasă”, a cerut vedeta din Statele Unite.

Oprah a postat interviul cu medicul Italian pe pagina sa de instagram. Marco Vergano, medic anestezist la un spital din Torino, a semnalat situația dramatică prin care trece sistemul medical din țara sa din cauza râspândirii Covid-19.

”Cel mai important lucru e să înțelegeți că trebuie să stați în izolare, acasă. Pentru moment, e singurul tratament pentru prevenirea și combaterea coronavirusului. Prea multe persoane s-au îmbolnăvit în același timp, iar sistemul sanitar a intrat în colaps”, le-a transmis Marco Vergano americanilor.

”Cel mai bun mesaj de transmis în această perioadă este valabil pentru oamenii din toată lumea: vă rog, stați acasă și urmați indicațiile autorităților naționale din țara voastră”, a mai spus medicul Italian.

 

Sursa: Instagram

VIDEO PROTVPLUS.RO