A tușit intenționat peste alimentele din supermarket. ”Am aruncat marfă de 35.000 de dolari”

Ultima actualizare: 27-03-2020 16:36
supermarket sua dezinfectat
Facebook.com

O femeie riscă să aibă dosar penal, pentru că a tușit în mod intenționat peste alimentele dintr-un supermarket. ”Nu credem că este infectată cu coronavirus, dar vom face eforturi pentru ca ea să fie testată”, a spus unul dintre proprietarii magazinului.

Incidentul a avut loc în statul Pennsylvania. ”Femeia a început să tușească peste produsele de panficație, peste carne și a continuat gestul în alte părți ale magazinului”, a spus unul dintre proprietari pe facebook.

Femeia a fost evacuată din magazin de angajați, iar poliția a reținut-o câteva ore mai târziu, scrie CNN.

Poliția din orașul Hannover a confirmat că ea a făcut gestul în mod intenționat. Femeia va fi supusă unui test de evaluare a sănătății mintale și riscă întocmirea unui dosar penal.

Magazinul a aruncat marfă în valoare de 35.000 de dolari și a fost dezinfectat.

”Îmi vine rău când mă gândesc la câtă mâncare am aruncat. În general, este păcat să irosești mâncarea, mai ales în această perioadă”, a mai spus unul dintre proprietari.

Americanii sunt sfătuiți să nu comită același gest, pentru că ar putea fi acuzați de terorism. Aceasta este intenția anunțată, miercuri, de Departamentul de Justiție pentru persoanele care răspândesc coronavirusul în mod intenționat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO