Mesajele secrete pe care William și Kate le-au transmis lui Harry și Meghan după interviul controversat

Ultima actualizare: 27-07-2021 11:40
Familia Regala
Getty

Prințul Harry și Kate Middleton le transmit un mesaj secret prințului Harry și soției sale Meghan Markle prin angajamentele regale și declarațiile publice din ultima vreme, susține un biograf regal citat de presa britanică.

Duncan Larcombe a explicat că, în timp ce Familia Regală au păstrat tăcerea privind interviul acordat de Harry și Meghan celebrei Oprah Winfrey, acțiunile lui William și Kate au vorbit de la sine.

Autorul biografiei Prince Harry: The Inside Story, Duncan a spus că ducii de Cambridge răspund indirect la unele dintre afirmațiile făcute de Harry și Meghan.

„William și Kate au păstrat o tăcere demnă, dar acum își lasă acțiunile să vorbească. Este ca și cum ar fi trimis un mesaj secret către Harry și Meghan spunând: "Vom merge mai departe, încă suntem aici, nu renunțăm, vom continua." Este un mesaj către Harry că viața continuă - cu sau fără el", a explicat el pentru CloserMagazine, potrivit Mirror.

Spre exemplu, în timpul interviului controversat, Meghan și Harry i-au acuzat pe membri Familiei Regale de rasism. Meghan a susținut că aceștia și-au exprimat în faţa soţului ei anumite îngrijorări legate de culoarea pielii pe care urma să o aibă primul lor copil, Archie.

Duncan a explicat că un mesaj recent transmis de prințul William pe Twitter ca răspuns la remarcile rasiste ale fanilor englezi pe rețelele de socializate adresate fotbaliștilor de culoare Marcus Rashford, Jadon Sancho și Bukayo Saka, după finala Euro, a fost un „răspuns foarte clar” pentru Meghan și Harry.

"William și Kate sunt cu siguranță în ofensivă acum - și funcționează. În timp ce William a vorbit întotdeauna împotriva rasismului, declarația sa de această dată a fost cu adevărat puternică și mai ales relevantă după acuzația lui Harry și Meghan despre Familia Regală", a spus Duncan.

De asemenea, ducii de Sussex au susținut în interviul pentru Oprah că Ducele de Cambridge a fost "captiv" în Familia Regală. sugerând că și alți membri simt la fel.

„Kate zâmbește larg oriunde merge - le transmite un mesaj lui Harry și Meghan în care spune: "Suntem fericiți, ne simțim bine, nu suntem captivi cum erați voi"”, a mai spus Duncan.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO