Meghan Markle, prima mărturie despre sarcină. De ce nu poate dormi noaptea


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 19 Octombrie 2018 20:31
Categorie: Stiri externe

Sarcina o ţine trează noaptea pe soţia prinţului Harry. Meghan i-a făcut această mărturisire unei viitoare mămici, pe care a întâlnit-o la Sydney.

I-a spus că doar yoga o ajută să se simtă mai bine. Ducii de Sussex au mers la vestita plajă Bondai, în a patra zi, a vizitei în Australia.

Prinţul Harry şi Meghan au optat pentru haine lejere ca să viziteze, dis de dimineaţă, faimoasa plajă Bondi din Sydney.

Ducesa a îmbrăcat o rochie lungă, de vară, şi a purtat încălţări comode cu plaformă, la care a renunţat în momentul în care a păşit pe nisip.

Ducii de Sussex s-au întâlnit cu membrii unei asociaţii de surferi. Stând jos pe nisip, în cerc, oaspeţii de vază şi gazdele lor îmbrăcate fistichiu au discutat despre modul în care surful şi alte activităţi în aer liber îi pot ajuta pe tineri să-şi depăşească problemele emoţionale.

Cu această ocazie, Meghan i-a mărturisit unei alte viitoare mămici că sarcina îi dă insomnii şi că exerciţiile de yoga o ajută să prindă energie.

Ducesa a luat o pauză binemeritată cât timp prinţul Harry, asigurat cu hamuri, a escaladat uriaşul pod Sydney Harbour Bridge. Avându-l alături pe premierul australian, nepotul reginei a urcat în vârf ca să arboreze drapelul oficial ce marchează lansarea Invictus Games, o competiţie sportivă la care participă soldaţi răniţi pe front şi invalizi de război.

Peste tot în Australia, trimişii reginei au fost întâmpinaţi cu urale şi urări de bine. Nimeni nu a fost însă mai entuziasmat ca o adolescentă din Melbourne, care a așteptat şapte ore să-l vadă de aproape pe prințul Harry.

Prințul a văzut bannerul ei pe care scria: „Sunt aici de la 4 dimineața. Te iubesc de când aveam 8 ani!". Atunci s-a apropiat și, încălcând protocolul regal, a îmbrățișat-o pe înfocata admiratoare peste bariera metalică de securitate. Copleșită de emoție, fata a izbucnit în lacrimi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO