Meghan Markle a dat în judecată o publicație britanică. Reacția prințului Harry


Ultimul update: Miercuri 02 Octombrie 2019 09:11
Data publicarii: Miercuri 02 Octombrie 2019 08:58
Categorie: Stiri externe
sussex

Ducele și Ducesa de Sussex au dat în judecată publicația Mail on Sunday, deoarece ar fi publicat fără drept una dintre scrisorile private ale ducesei.

Ducele de Sussex a transmis prin intermediul unui comunicat că el și Meghan au fost forțați să ia măsuri împotriva „unei propaganda neobosite”, relatează BBC.

„Mi-am pierdut mama și acum soția mea este victima acelorași forte puternice”, a declarat prințul Harry.

Prințul Harry a transmis că a fost nevoit să ia măsuri, mai ales din cauza impactului intrusiv al articolelor publicate.

Făcând referire la mama sa, Diana, prințesă de Wales, ducele de Sussex a spus că „cea mai adâncă frică a sa este repetarea istoriei”.

„Am văzut ce se întâmplă când cineva pe care iubești este dus până în punctul în care nu mai este tratat sau văzut ca o persoană reală”, a transmis Harry.

Meghan „a devenit cea mai recentă victim a presei tabloide britanice, care duce campanii împotriva indivizilor fără a se gândi la consecințe- o campanie fără limite care a escaladat pe parcursul anului trecut, pe parcursul sarcinii sale și apoi, a creșterii fiului nostru”.

Publicația este acuzată că a publicat anumite paragrafe dintr-o scrisoare private a ducesei de Sussex, în așa fel încât i-a schimbat sensul, în continuarea unei campanii de defăimare care s-ar fi derulat pe parcursul ultimului an.

„Au reușit să creeze o minciună despre ea, pentru că nu a fost la fel de vizibilă pe durata concediului de maternitate”, a declarat prințul Harry.

Firma de avocatură Schillings, reprezentantul ducesei, a acuzat ziarul și firma-mamă a acestuia că a publicat povești false, a folosit fără drept informații private, a încălcat drepturile de autor și a încălcat Actul de Protecție a Datelor din 2018. 

Reprezentanții cotidianului britanic au transmis că susțin articolul publicat și vor apăra cazul „cu vigoare”.

„Negăm categoric că scrisoarea ducesei ar fi fost editată în orice fel care să îi schimbe înțelesul”, a transmis Mail on Sunday.

Nu este prima dată când casa regală britanică ia măsuri în justiție împotriva presei. În anul 2017, ducele și ducesa de Cambridge au câștigat 100.000 de euro daune morale după ce o revistă franceză a publicat imagini topless cu ducesa.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO