Matador la 16 ani! A omorat 6 tauri intr-un singur spectacol de corida!

Ultima actualizare: 04-10-2012 13:49

Spania a cazut in admiratie in fata unui matador de numai 16 ani care a reusit sa doboare sase tauri intr-un singur spectacol de corida. Putini matadori au incercat asa ceva la o varsta atat de frageda si toti au ajuns celebri.

De obicei la o corida este nevoie de trei matadori pentru a rapune cei sase tauri din arena. Doar toreadorii cu experienta intra in arena singuri si doboara pe rand, cele sase animale. Pentru asta e nevoie de o mare rezistenta fizica si psihica, spun specialistii. Iar Jairo Miguel Sanchez a dovedit, la doar 16 ani, ca are aceste calitati.

Intr-o lupta, adolescentul-matador a rapus un taur dintr-o singura lovitura. A facut apoi turul de onoare al ringului, aratand publicului, conform traditiei trofeul victoriei, adica urechile taurului, asa cum se obisnuieste.

Baiatul infrunta taurii de la varsta de 6 ani si a luptat si la spectacole organizate in America Latina. Cicatricea de pe piept ii aminteste de o infruntare din Mexic, cand un taur aproape ca i-a strapuns inima.

Faptele adolescentului provoaca insa nemultumirea organizatiilor pentru drepturile copilului, si mai ales a celor pentru protectia animalelor. Militantii cer cu insistenta interzicerea luptelor cu tauri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO