Mărturiile bizare ale unui copil de 4 ani. Susține că este reîncarnarea Prințesei Diana

16-07-2019 12:23


copil

Prezentatorul australian de televiziune David Campbell a declarat public faptul că de doi ani, băiatul său crede că este reîncarnarea Prințesei Diana.

Prezentatrul, în vârstă de 45 de ani, a povestit totul într-un interviu, mărturisind că acesta a fost cel mai bizar lucru despre care a scris vreodată.

Bărbatul spune că fiul său, Billy, a început să vorbească despre Prințesa Diana încă de la vârsta de doi ani. Atunci soția sa a primit o carte poștală cu Lady Di, iar la scurt timp, băiatul a luat poză și a spus: ”Uite, sunt eu când eram Prințesă”.

Mai mult, spune bărbatul, copilului nu i se spusese absolut nimic despre familia regală, însă a început să vorbească despre aceasta. Billy i-a menționat chiar și pe cei doi fii ai săi, potrivit Daily Star

Prezentatorul povestește că la un moment dat a intrat în jocul copilului său și i-a arătat o fotografie cu Prințesa Diana. „Asta sunt eu prinţesă. Şi într-o zi sinerele au venit şi nu am mai fost”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Star

VIDEO PROTVPLUS.RO