Mark Zuckerberg, LIVE cu astronautii de pe Statia Spatiala Internationala. Conversatia urmarita de 3 milioane de oameni

Ultima actualizare: 05-06-2016 07:06

Fondatorul Facebook a mai bifat o premiera: a fost in direct timp de 20 de minute, cu 3 dintre astronautii aflati pe Statia Spatiala Internationala.

Mandru ca reteaua de socializare pe care a creat-o nu a conectat doar milioane de oameni din intreaga lume, ci a facut legatura si cu spatiu, Mark Zuckerberg i-a descusut pe cei 3 barbati.

"Este grozav sa vad microfonul cum zboara dintr-o parte in alta! Este ceva cu care nu sunt obisnuit, nici macar in laboratorul nostru de realitate virtuala, unde putem face astfel de lucruri", a fost lucrul care i-a atras atentia fondatorului Facebook, dar care a incantat si milioanele de persoane care urmareau discutia. A urmat o avalansa de intrebari.

"- Cum vorbiti intre voi daca sunteti din tari diferite si vorbiti limbi diferite?
- Noi chiar vorbim limbi diferite: el vorbeste engleza britanica, noi engleza americana."

"-Mancarea si bautura au alt gust in spatiu?
- Multi astronauti care au mai fost aici ar spune ca gustul este schimbat un pic, dar cred ca are legatura cu faptul ca presiunea intracraniana este mai mare din cauza mediului, a schimbarilor din corp survenite din cauza gravitatiei."

In plus, cei care ii priveau s-au intrebat cum arata distractia pe Statia Spatiala Internationala.

"Avem foarte multe activitati distractive. Niciunul dintre noi nu se plictiseste sa priveasca Pamantul de aici de sus, asa ca petrecem foarte mult timp la fereastra urmarind in detaliu ce se intampla pe Pamant."

Raspunsul nu i-a multumit insa pe unii dintre ei, drept urmare, cei 3 astronauti le-au aratat ce inseamna mai exact sa te distrezi intr-un mediu cu gravitatie zero.

"Asa ca voi chiar zburati si va rasuciti prin Statia Spatiala? Asta astepta toata lumea."

Discutia a durat 20 de minute si a fost urmarita de peste 3 milioane de oameni din intreaga lume.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO