Mafiot capturat! A omorat un baiat de 11 ani si i-a topit trupul in acid!

16-11-2009 00:00


Arestare spectaculoasa in Italia, unde Domenico Raccuglia, numarul 2 in structurile Mafiei, a fost capturat duminica noapte, intr-un raid al politiei. Printre acuzatii se numara rapirea si uciderea unui baiat de 11 ani, fiul unui informator.

 

In varsta de 45 de ani, Domenico Raccuglia, poreclit "Veterinarul", se afla pe lista celor mai cautati zece infractori din Italia. A reusit insa se se ascunda nu mai putin de 12 ani, timp in care a facut chiar si doi copii.

"Veterinarul" a fost arestat in Sicilia, raiul Mafiei italiene, dupa mai multe luni de urmarire. A fost cat pe ce sa scape si de data aceasta, fugind pe terasa unei cladiri, insa a fost prins in cele din urma de carabinieri.

Potrivit politiei, Raccuglia era neinarmat la momentul arestului, insa in apartamentul sau au fost gasite mai multe arme de foc.

Dupa arestarea sefului Mafiei italiene, Bernardo Provenzano, in 2006, Domenico Raccuglia a devenit mana dreapta a noului cap, Matteo Messina Denaro.

"Veterinarul" are la activ mai multe condamnari la viata pentru crima, inclusiv pentru uciderea unui baiat de 11 ani, Giuseppe Di Matteo, fiul lui Santo Di Matteo, informator al politiei italiene.

Baiatul a fost rapit in nopiembrie 2003, la ordinul mafiotului Giovanni Brusca, pentru a-l convinge pe Santo Di Matteo sa-si retraga acuzatiile la adresa Mafiei. Cum Di Matteo a refuzat, fiul acestuia a fost ucis dupa mai bine de 2 ani de captivitate. Ca sa nu existe nicio dovada a teribilei crime, corpul lui a fost topit in acid.

Domenico Raccuglia se afla in custodia politiei din Palermo si urmeaza sa ajunga in fata unui judecator.

Tags: violente, mafie,

VIDEO PROTVPLUS.RO