La trei ani ar putea fi secretar de stat al SUA. Vezi ce IQ are

Ultima actualizare: 30-10-2012 06:44
Saffron Pledger

Ar putea deveni al doilea cel mai tanar membru Mensa. Micuta Saffron Pledger ii citeste deja povesti surioarei mai mici, la varsta la care alti copii de abia invata sa alerge, sa numere sau sa deseneze.

Istetimea fetitei nu este insa intamplatoare. Tatal ei, Danny Pledger, in varsta de 23 de ani, a fost de opt ori campion al concursului Countdown, produs de canalul de televiziune Channel 4.

Parintii micutei Saffron Pledger au aflat cu surprindere ca fetita lor este mai desteapta si ca fostul presedinte american Bill Clinton, al carui IQ a fost calculate la “numai” 137.

Cu un scor de 140, fetita de trei ani este pe picior de egalitate cu secretarul american Hillary Clinton si Madonna, dar mai isteata decat Arnold Schwarzenegger (135) si Nicole Kidman (132). Asta in conditiile in care o persoana obisnuita are un coeficient de inteligenta de 100.

Copila din Southend, Essex, Marea Britanie, a trecut printr-o serie de teste in incercarea de a fi acceptata in randurile Mensa, societatea celor mai inteligenti oameni.

Pentru ca o persoana sa fie acceptata, trebuie sa faca parte dintre cei mai inteligenti oameni din lume, adica 2% din populatia globului. Fetita de 3 ani are toate sansele sa fie acceptata in exclusivistul club.

“Sunt numai o fetita, dar sunt foarte multumita ca am trecut testele, chiar daca au fost destul de grele. As fi foarte incantata sa devin membru Mensa”, a spus Saffron.

Reprezentantii Mensa au declarat ca rezultatele demonstreaza ca functiile creierului copilului sunt mai dezvoltate decat a unui copil obisnuit de varsta ei.

Cel mai tanar membru Mensa este Elise Tan Robert, din Londra, care a fost admisa in randurile clubului exclusivist in octombrie 2009, cand avea numai 2 ani si patru luni.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO