Keith Flint, solistul The Prodigy, s-a spânzurat. Rezultatul autopsiei

11-03-2019 14:59


Keith Flint

Moartea vocalistului trupei The Prodigy, Keith Flint, a survenit în urma spânzurării, se indică în raportul întocmit după autopsie, prezentat la o audiere în cadrul anchetei privind moartea artistului şi citat de BBC.

Muzicianul, în vârstă de 49 de ani, a fost descoperit mort la casa sa din North End, comitatul Essex, în data de 4 martie.

Rezultatele autopsiei au indicat drept cauză provizorie a morţii artistului spânzurarea, urmând ca rezultatele analizelor toxicologice să survină la o dată ulterioară, s-a precizat cadrul audierii.

"Poliţia a participat, toate protocoalele au fost urmate şi iar moartea a fost confirmată ca ne-suspectă", a indicat Lynsey Chaffe, de la biroul medicului legist, în cadrul audierii desfăşurate luni la Chelmsford.

Flint, născut în Braintree, a devenit faimos odată cu The Prodigy în anii 1990.

Trupa, care urma să cânte în Statele Unite în luna mai, fusese recent în turneu în Australia.

Cel mai recent album semnat The Prodigy, ''No Tourists'', lansat în noiembrie 2018, este cel de-al şaptelea album al formaţiei care a ajuns consecutiv în fruntea topurilor britanice.

Cu două zile înainte de a fi descoperit decedat la locuinţa sa, Flint a participat la o competiţie de alergare pe o distanţă de 5 kilometri, pe care a încheiat-o în 21 de minute şi 22 de secunde.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO