Kate Middleton, în centrul atenției la un eveniment dedicat celui de-al Doilea Război. FOTO

14-05-2019 21:59

Kate Middleton

Ducesa Kate, în vârstă de 37 de ani, a fost surprinsă purtând o rochie provocatoare la un eveniment dedicat aniversării a 75 de ani de la debarcarea din Normandia.

 

Kate a mers marți la locuința din Bletchley Park în o echipă britanică a lucrat pentru a decoda mesajele trimise de Marina Germaniei naziste.

Ea a purtat o rochie bleumarin cu buline în valoare de 1.750 de lire (n.r – aproximativ 2.000 de euro), care îi lasă la vedere picioarele și carea fost creată de Alessandra Rich, scrie Daily Mail.

Astfel, ducesa de Cambridge i-a adus un omagiu bunicii paterne, Valerie Glassborow, care a lucrat la acest proiect secret din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, purtând o broșă care i-a aparținut aceseia.

Totodată, ea s-a întâlnit cu alte patru femei în vârstă de 90 de ani care au fost implicate în acest proiect.

„La acel moment, ei n-au putut vorbi despre acest proiect. Bunica mea și surorile ei au lucrat aici. Când trăia, din nefericire i-a fost interzis să vorbească despre asta, pentru că jurase că va păstra secretul”, le-a spus Kate unor elevi de la școala primară Akeley Wood.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO