Iubitul a parasit-o inainte de nunta, desi erau impreuna de 10 ani. Gestul laudabil prin care fata si-a transformat deceptia


Ultimul update: Sambata 23 Ianuarie 2016 07:12
Data publicarii: Miercuri 20 Ianuarie 2016 08:05
Categorie: Stiri externe

O tragedie sentimentala a unei mirese din Statele Unite s-a transformat in motiv de bucurie pentru sute de oameni ai strazii.
 

Mai exact, femeia a fost parasita de logodnicul ei cu doar cateva saptamani inaintea nuntii. Cum vestea a venit prea tarziu ca sa mai recupereze vreun ban, mireasa a ales sa doneze totul.

Asa a inceput evenimentul care se anuntase a fi momentul vietii pentru un cuplu de americani. Cu toate acestea trupa, mancarea si localul s-au transformat in gazde pentru 150 de persoane neajutorate din Seatle.

Femeia parasita in ultimul moment a vrut ca cineva sa se bucure de tot ceea ce fusese pregatit pentru nunta ei, asa ca a chemat sute de oameni care duc lipsa de mancare, haine si cu atat mai mult de distractie.

Karen Olsen, mama miresei: "Tot ce si-a dorit a vrut sa se marite cu omul pe care l-a iubit, dar acest lucru nu se va intampla. Asa ca daca nu a putut sa se bucure de nunta ei, este foatre fericita ca a putut sa imparta totul cu altcineva."

Evenimentul fusese organizat pentru 250 de persoane, iar parintii miresei platisera nu mai putin de 32 de mii de dolari pentru petrecerea care a ajuns sa fie donata oamenilor strazii. Cei prezenti la eveniment nu au venit oricum, ci s-au pregatit intens dupa ce au primit haine si incaltaminte din donatii.

Mireasa: "Este foarte interesant si foarte frumos amenajat, sunt bucuroasa ca am putut sa-mi aduc si copiii. S-au distrat pe cinste, s-au aranjat, asa ca aceasta este cea mai distractiva parte a evenimentului pentru mine."

Mireasa nu a aflat nici pana in acest moment motivul despartirii, desi ea si fostul sau logodnic aveau o relatie de peste 10 ani.

VIDEO PROTVPLUS.RO