Iubitul a desfigurat-o cu acid sulfuric. A indurat 60 de operatii estetice

Ultima actualizare: 15-10-2012 01:54

FOTO si VIDEO. Katie Piper e o supravietuitoare. La aproape trei ani dupa ce viata i s-a schimbat si a luat-o de la capat cu o infatisare pe care n-o mai recunostea in oglinda, fosta prezentatoare TV inca are puterea sa zambeasca si sa lupte.

Uite cum arata la doi ani dupa ce a fost victima unui atac cu acid! Foto

Povestea lui Katie Piper s-a schimbat in ziua in care un fost iubit a hotarat ca trebuie sa se razbune. El a rapit-o, a violat-o si sechestrat-o, dar a pus si pe cineva sa ii arunce acid sulfuric pe fata.

„In momentul in care mi-a fost aruncat acidul pe fata, am simtit cum pielea mi se topea pur si simplu. Simteam o durere greu de descris la nivelul fetei, gatului si pieptului. La un moment dat m-am gandit ca am murit. M-am uitat in oglinda si nu intelegeam unde imi era fata. Am fost ingrozita de ceea ce am vazut in imaginea de pe perete”, povestea Katie, o blonda cu succes in televiziune in Marea Britanie, la momentul tragediei.

Isi cunoscuse agresorul cu cateva luni inainte, pe Facebook. Acum, David este condamnat la inchisoare pe viata.

Violata si desfigurata cu acid sulfuric!

Katie, care are 28 de ani, s-a transformat intr-o aparatoare a drepturilor femeilor. A trecut prin peste 60 de operatii estetice.

Cititi si:

S-a desfigurat singura cu acid! Si a mintit ca a atacat-o o necunoscuta

Ultimatum de la Moni. Irinel Columbeanu risca inchisoarea intre 1 si 3 luni

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO