Informatia care poate declansa un scandal sexual mai mare ca "relatia nepotrivita" Clinton-Monica


Ultimul update: Luni 17 Septembrie 2012 01:20
Data publicarii: Joi 19 Aprilie 2012 22:41
Categorie: Stiri externe
Bill si Monica

Dezvaluiri explozive, facute de pe blogul unui fost diplomat american, sunt pe cale sa provoace un scandal sexual de proportii in Statele Unite, comparabil cu cel in care au fost implicati fostul presedinte Bill Clinton si stagiara Monica Lewinsky.

Peter Van Buren sustine ca exista o filmare in care un oficial al Statelor Unite intretine relatii sexuale orale cu un alt angajat al Departamentului de Stat. Locul unde s-a petrecut acest episod indecent este acoperisul Palatul Republican din Irak si totul ar fi avut loc in timpul ocupatiei americane.

"Daca ar exista un clip in care un VIP proeminent din Departamentul de Stat, aflat pe acoperisul Palatului Republican din Baghdad, primeste - cum sa zic - placere de natura orala din partea unui alt oficial din Departamentul de Stat, fara sa fie vorba de sotia sa si nici macar o amanta ziarista de la acea vreme?", scrie Van Buren pe blog.

Iar dezvaluirile nu se opresc aici: "Daca acel video ar circula in randul garzilor de la ambasada pana cand ar ajunge sa fie considerat 'viral', avand in vedere numarul de copii facute. Daca seful misiunii ar decide ca toata intamplarea trebuie sa fie ascunsa sub covor si facuta disparuta, cel putin cand un blogger ar afla de ea".

Van Buren a fost concediat, dupa o cariera de 23 de ani in Departamentul de Stat al SUA, pentru ca a dezvaluit informatii clasificate in memoriile sale, intitulate "Am avut intentii bune: Cum eu am ajutat sa pierdem batalia pentru inimile si mintile poporului irakian".

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO