Incident armat intr-un restaurant din Suedia. Mai multe persoane au fost impuscate mortal. VIDEO

19-03-2015 10:36


politie suedia

Mai multe persoane au fost ucise intr-un incident armat care a avut loc intr-un restaurant din orasul suedez Gothenburg, miercuri, dar politia exclude o actiune terorista, relateaza Reuters, in pagina electronica.

Politia a declarat ca nu exista indicii ca atacul produs in al doilea oras ca marime al tarii ar avea legatura cu terorismul. "Nu exista nimic care sa sugereze ca ar avea de-a face cu terorismul", a declarat o purtatoare de cuvânt a politiei, Ulla Brehm.

Politia sustine ca au fost ucise mai multe persoane si ca au fost folosite arme automate.

Brehm a declarat ca zona Hisingen, o insula din largul Gothenburg, se confrunta cu o infractionalitate ridicata, iar aceasta ar putea fi o explicatie probabila pentru acest incident.

"Am avut o operatiune a politiei tintita in aceasta zona pentru ca avem criminalitate organizata aici. Au mai fost incidente armate si in trecut", a declarat Brehm.

Potrivit portalului TheLocal.se, politia a confirmat joi dimineata ca doua persoane au murit si alte 10-15 au fost ranite, dar a adaugat intr-un comunicat, ca se asteapta la o crestere a bilantului victimelor.

Serviciile de urgenta au declarat pentru cotidianul regional GT ca opt persoane au fost transportate la spital cu ambulantele.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO