In loc de o partida de sex salbatic, a fost sechestrat si violat de 4 femei

Ultima actualizare: 01-10-2012 01:00

Un caz care a bagat frica in multi barbati infideli din America a ajuns in fata unui juriu din Wisconsin. Patru femei sunt acuzate ca au sechestrat si agresat sexual un barbat de 37 de ani, pentru a se razbuna pe nenumaratele infidelitati ale acestuia.


In fata tribunalului, barbatul a marturisit ca nu si-a inchipuit de ce este in stare femeia cu care spera sa-si petreaca noaptea intr-o camera de hotel. Asa ca a acceptat sa fie legat de pat. Doamna in cauza si-a chemat apoi trei prietene, printre care si pe nevasta barbatului.

Una dintre femei i-a lipit organul sexual de burta, in timp ce restul doamnelor l-au lasat fara bani si cheile masinii. Totul a fost, se pare, o razbunare pentru ca Davis si-a inselat nevasta cu celelalte trei femei.

Barbatul, departe de a fi usa de biserica, a fost arestat la randul lui pentru abuz asupra unor minori si jaf, asa ca a depus marturie cu catusele pe maini. Una dintre femei a fost acuzata de agresiune sexuala grava si sechestrare, iar celelalte trei risca sa fie judecate pentru sechestrare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO