Imigrant ecuadorian, lovit de o masina si tarat de o alta peste 30 km!

Dată publicare: 13-02-2009 00:00
Dată actualizare: 31-10-2012 23:15


Imigrant ecuadorian, lovit de o masina si tarat de alta peste 30 km!

Un accident rutier pe cat de tragic, pe atat de incredibil, s-a petrecut intr-o suburbie a New York-ului.


Un barbat lovit de o masina a fost prins sub o furgoneta care venea din spate si a fost tarat asa mai bine de 30 de kilometri, pana cand soferul si-a dat seama ca ii curgea sange de sub masina.

Ulterior, politistii l-au indentificat pe barbat: era un imigrant ecuadorian, care muncea din greu, ca sa trimita bani sotiei si bebelusului abia venit pe lume.

O camera de supraveghere a surprins inceputul acestui accident dramatic. Un martor incerca sa-l ajute pe barbatul lovit de prima masina, cand al doilea vehicul a venit in viteza si a prins sub roti trupul prabusit pe caldaram. Soferul dubitei s-a oprit abia dupa 32 de kilometri, fara sa-si dea seama, in tot acest timp, ce s-a intamplat.

Primul sofer a tras pe dreapta si a sunat la numarul de urgenta. Insa cand au venit politistii si ambulanta, victima disparuse.

Cadavrul a fost gasit abia dupa o ora, cand dubita ajunsese deja la destinatie. Cel de al doilea sofer sustine ca a oprit intial, cand a crezut ca a lovit ceva, dar n-a vazut nimic suspect si si-a continuat drumul. Abia cand a gasit sange sub dubita parcata, a descoperit ingrozit ce facuse.

Nimeni n-a fost arestat in acest caz. Se pare ca victima a traversat pe rosu, cand a fost lovita de prima masina. Anchetatorii au avut nevoie oricum de 17 ore pentru a-l identifica pe cel care a sfarsit atat de tragic: Carabajo Jara, un emigrant ecuadorian.

Rudele spun ca ecuadorianul muncea cat era ziua de lunga si trimitea familiei aproape intregul venit.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO