Imagini terifiante din California. O mașină a fost luată pe sus de șuvoiul de noroi


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Vineri 12 Ianuarie 2018 13:18
Categorie: Stiri externe

Autorităţile din California nu-şi pierd speranţa şi continuă să-i caute pe cei 7 oameni dispăruţi în cumplitele avalanşe de noroi care au înghiţit cartiere întregi din sudul statului.

17 persoane au murit şi 28 au fost răniţi. Continuă să apară imagini înfiorătoare, înregistrate la momentul producerii dezastrului.

Pompierii din orăşelul Burbank au filmat momentul în care o maşină, în care se aflau doi oameni, a fost luată pe sus de valul de noroi. Automobilul nu are nicio şansă în faţă furiei naturii este purtat în viteză de apele cu nămol până când dispare într-o curbă. Martorii spun că scena le-a adus aminte de o cursă de sanie-viteză. La volan se află un bărbat, care o avea alături pe prietena lui.

Cei doi stăteau la prietenii lor, într-o vilă din Burbank, când s-a produs catastrofala alunecare de teren. Oamenii au părăsit casa atunci când ploile au încetat şi autorităţile au anunţat alunecărilor de teren iminente.

La locul dezastrului continuă operaţiunile de căutare a celor şapte persone date dispărute, însă şansele de a le găsi în viaţa scad cu fiecare oră.

 

Alunecări de teren, în Chile: 5 morți și 15 răniți
Bucată de autostradă, distrusă de un deal, în urma unei alunecări de teren
Doi morți și 25 de răniți, în urma unei alunecări masive de teren în China
VIDEO PROTVPLUS.RO