Imagini șocante din UK: un român târăște 2 femei inconştiente înainte să le jefuiască

Ultima actualizare: 19-09-2019 19:28

Un roman din Brăila este principalul suspect, într-un atac de o violență rară, petrecut în Marea Britanie. 

Individul, în vârstă de 34 de ani, cu antecedente penale, a lovit fără milă trei femei, după care le-a prădat casa. Secvenţele au fost suprinse de camerele de supraveghere.

Poliţiştii britanici bănuiesc că atacatorul a fugit deja din regat, şi recunosc că îl caută în toată Europa. 

Românul a dat atacul dimineaţa iar victime i-au căzut trei femei din localitatea Luton, aflată în sud-estul Angliei. Ca să intre în casa lor, s-a deghizat într-un angajat al unei firme de curierat.

Pe prima dintre femei ar fi lovit-o de cum i-a deschis uşa.
Victima s-a prăbuşit inconştientă pe podea iar individul a început să caute prin buzunare. Una dintre fiicele ei a incearcat să o ajute dar a avut aceeaşi soartă.

Camerele de supraveghere din locuinţa au suprins momentul în care atacatorul le târăşte pe victime prin locuinţă. Cea tânără strigă disperată după ajutor. O a treia femeie aflată în casa coboară în grabă de la etaj, iar românul se năpusteşte cu furie şi asupra ei.

Sub o ploaie de pumni, şi ea cade pe pardoseală. După atac, românul a furat mai multe console de jocuri şi un decodor de satelit iar ulterior a ieşit calm din locuinţa.

Poliţiştii bănuiesc că ar fi fugit din Marea Britanie şi au cerut ajutorul mai multor agenţii europene ca să îl localizeze.

"Nivelul de violență în timpul acestui incident a fost cu adevărat șocant, iar noi continuăm să urmărim o serie de linii de anchetă, în timp ce sprijinim victimele și familia lor", a declarat inspectorul detectiv Natalie Fletcher, de la Poliţia Betdfordshire, care anchetează cazul.

Familia atacată de român a anunţat pe o reţea de socializare că tâlharul este din localitatea Cireşu, judeţul Brăila.

Românul indicat de rănite ar fi avut şi în trecut probleme cu legea. În 2007 - când avea 23 de ani - ar fi fost dat în urmărire internațioanală de autorităţile din Italia pentru exploatarea sexuală a unor copii şi pornografie infantilă. Pentru aceste fapte a stat închisoare până anul trecut.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO