Imagini cu Michael Schumacher publicate în premieră de familia sa

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Mick Schumacher
www.michael-schumacher.de

Familia lui Michael Schumacher a publicat un interviu susţinut de acesta cu doar două luni înainte de accidentul din 2013, de pe pârtia de schi din staţiunea Meribel.

În interviu, publicat pe pagină lui oficială, Michael Schumacher vorbeşte despre cea mai emoţionantă victorie a sa, despre cariera lui sau despre cât de solicitantă este Formula 1 din punct de vedere fizic.

Foto: Mika Hakkinen și Michael Schumacher în timpul unei conferințe de presă de pe marginea cursei de la Silverstone (anul 2000)

"Pilotul pe care l-am respectat cel mai mult în acei ani a fost, cu siguranţă, Mika Hakkinen. A luptat minunat şi a avut o viaţă privată stabilă", a precizat el în cadrul interviului.

Michael Schumacher a adăugat, însă, că idolul său sportiv nu a fost un pilot de Formula 1, ci jucătorul de fotbal Toni Schumacher, un fost portar care a jucat şi pentru naţională Germaniei.

Interviul este datat : 30 octombrie 2013. Doar două luni mai târziu, pe 29 decembrie, în timp ce schia cu fiul său pe o pârtie din staţiunea Meribel, Michael Schumacher a suferit un accident la nivelul capului în urma căruia încă se recuperează. De atunci, a suferit două operaţii.

Foto: Michael Schumacher și Jean Alesi in timpul Grand Prix-ului Montreal (anul 1997)

În 2015, Michael Schumacher s-a intors acasă de la Spitalul Universitar Lausanne, familia lui oferind, însă foarte puține detalii cu privire la evoluția stării lui de sănătate. Doar în 2016, soția lui a spus doar că "nu poate merge". În plus, doar prietenii și familia au voie să-l viziteze.

El a câştigat şapte titluri mondiale de Formula 1: în 1994 şi 1995 cu echipa Benetton, şi în 2000, 2001, 2002, 2003, 2004 cu echipa Ferrari.

Foto: Michael Schumacher, pe când concura pentru echipa Benetton-Renault

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO