Imaginea care surprinde cel mai bine haosul creat de uraganul Sandy. Oamenii cauta mancare in gunoi

Ultima actualizare: 05-11-2012 07:08
oameni cauta mancare in gunoi, New York

Familii, tineri si batrani deopotriva au fost fotografiati cautand alimente printr-un maldar de resturi aruncate de un supermarket local.

Incepand de luni, cartierele Lower East Side si East Village din orasul New York au ramas fara curent electric, scrie Daily Mail.

Dupa patru zile in care toate supermarketurile si restaurantele au fost inchise, locuitorii au apelat la solutia disperata de a cauta alimente in resturile de la un supermarket.

Imaginile surprinse de cameramanii postului de televiziune NBC arata o situatie disperata, potrivita mai mult unei zone de razboi.

Sute de locuitori inca stau in adaposturi, deoarece uraganul Sandy le-a distrus casele.

Unul dintre acestea le permite oamenilor sa isi incarce telefoanele mobile pentru a-si anunta rudele ca sunt inca in viata.

Primarul Michael Bloomberg a promis ca autoritatile vor trimite apa imbuteliata si mancare deja preparata in cele mai dezafectate zone, insa mai multi locuitori nu au mai rezistat, alegand sa iasa in strada pentru a-si procura singuri.

“E mizerie si totul devine nebunesc aici”, declara unul dintre locuitorii care a ales sa is faca rezervare intr-un autobuz cu destinatia Philadelphia. “Nu vrei sa iesi noapte din casa. Totul este intunecat. M-am saturat”, continua el.

Rima Finzi-Strauss s-a hotarat sa plece in Washington dupa ce s-a luat curentul din apartamentul ei din Lower East Side, dar si din fata acestuia.

“Trei dintre vecinii nostri au stat in fata blocului pentru a-l pazi de persoanele periculoase. Si cel mai rau e ca din ce in ce mai multi oameni pleaca”, a declarat aceasta.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO