Gestul impresionant al unui milionar din Texas pentru familiile ramase fara case dupa tornade. "Oamenii cred ca sunt nebun"

Ultima actualizare: 06-01-2016 07:09
vile milionar Texas

Texasul a fost devastat de tornade si inundatii la sfarsitul anului 2015. Vremea extrema a ucis 11 persoane si a lasat alte zeci fara locuinte. Cand a auzit asta, un milionar din Texas, a vrut sa le sara in ajutor.

Ron Sturgeon a facut un gest pe care putini milionari l-ar face: si-a oferit cele doua case de vacanta spre inchiriere localnicilor din Colleyville care au ramas fara un acoperis deasupra capului. Suma pe care a cerut-o in schimb a fost una simbolica: 1 dolar pe luna.

“M-am trezit marti dimineata si m-am uitat pe Facebook si am vazut toate postarile despre cainii si familiile care nu au un loc in care sa se duca. M-a socat faptul ca locuintele lor au fost complet distruse. Si m-am gandit ca am doua case mari. Tocmai le-a pus spre vanzare si nu are niciun sens sa stea goale pana se vand, cand cineva in nevoie chiar ar putea sa le foloseasca. Unii oameni cred ca sunt nebun si se intreaba de ce as face asta. Dar am o mie de chiriasi, asa ca ii inteleg. Nu am fost niciodata victima unei tornade, dar este destul de devastator sa ma uit la aceste imagini”, a scris el pe Facebook.

Ba mai mult, omul de afaceri le-a pus la dispozitie si doua masini, astfel incat sa se poate deplasa oriunde si oricand. Astfel, timp de 3 luni oamenii vor avea o sansa reala sa se repuna pe picioare.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO