Aceasta pisica s-a intors zilnic, timp de un an, in acelasi loc. Toti sunt emotionati pana la lacrimi cand ii afla povestea

Dată publicare: 06-04-2016 15:55
Dată actualizare: 09-04-2016 07:02


pisica

Nu doar cainii se ataseaza de stapanii lor, ci si pisicile, considerate animale reci. Afirmatia este confirmata de cazul unei feline din Rusia care s-a intors in acelas loc timp de un an, dupa ce stapanii sai au abandonat-o, in speranta ca-i va regasi.

Ostap a postat povestea animalului pe echivalentul rusesc al retelei de socializare Facebook. Se pare ca stapanii pisicii si-au vandut apartamentul si s-au mutat, lasandu-si in urma prietenul. Unii chiar sustin ca au vazut felina cum alerga in urma masinii cu care stapanii ei au plecat.

De atunci, animalul credincios se intoarce mereu in acelas loc, aproape de vechea sa locuinta. A fost fotografiata de localnici in timp ce statea vigilenta pe capacul unei guri de canalizare. Oamenii milostivi au inceput sa-i dea de mancare pentru a nu muri de foame.

"Acesta este un exemplu foarte bun al rautatii umane, in comparatie cu loialitatea animalelor." a scris Ostap, conform Daily Mail, laudandu-i pe cei care au contiunat sa aiba grija de animal.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO