Furios ca o soferita nu a vrut sa opreasca, un politist a luat-o la bataie

24-01-2011 00:00

Un politist american din Utah a spart geamul masinii unei soferite si i-a dat acesteia cativa pumni direct in cap. Camera video de la bordul masinii de patrula a inregistrat totul, iar imaginile au devenit publice si scandalul nu s-a lasat asteptat. 

Cu cateva momente inaintea incidentului, politistii au incercat s-o traga pe dreapta pe Darla Wright. Cum soferita nu dadea semne ca vrea sa se conformeze, i-au blocat vehiculul cu masinile lor.

Apoi, sergentul Davenport, de la politia autostrazii, a spart cu manerul pistolului geamul de pe partea soferului si a lovit-o in cap pe femeia de 59 de ani.

In raport, politistul bataus a declarat ca femeia a accelerat si a incercat sa impinga cu autoturismul ei masinile colegilor lui. Si sustine ca a spart geamul pentru ca femeia nu voia sa-l deschida si blocase portiera.

Intr-o alta scena surprinsa de camera video, un alt politist foloseste pistolul cu electrosocuri impotriva unui pasager de pe bancheta din spate.

Suspecta a fost dusa in arest, cu o lista lunga de acuzatii - conducere sub influenta alcoolului, ignorarea semnalelor de oprire, conducere haotica, agresarea unui ofiter de politie si opunerea rezistentei la arestare.

Ancheta in acest caz ii vizeaza acum si pe cei doi oameni ai legii.

Oricum, aceste scene completeaza sirul de violente inutile prin care se remarca multi politisti americani.


VIDEO PROTVPLUS.RO