Fotomodelul de 28 de ani care sufera de cancer. Gestul facut pentru un prieten cameraman, care se lupta cu aceeasi boala


Ultimul update: Miercuri 09 Noiembrie 2016 00:33
Data publicarii: Duminica 06 Noiembrie 2016 12:04
Categorie: Stiri externe
Diana Milojkovic

Cu toate ca la varsta de 28 de ani fotomodelul Diana Milojkovic sufera de cancer, ea a gasit energia pentru a strange fonduri cu scopul de a-l ajuta pe un amic diagnosticat cu cancer de piele.

Recent, Diana, fosta Miss Earth Serbia, a participat la o prezentare de moda caritabila cu scopul de a strange banii necesari tratamentului lui Mario Jurisic. Baiatul are 29 de ani si este cameraman, relateaza Daily Mail.

Tanara i-a lasat masca pe cei care au vazut-o defiland pe podium intr-o rochie neagra din franjuri si a primit o gramada de laude de la prietenii de pe internet pentru gestul sau. Din cauza efectelor secundare ale chimioterapiei, fata a fost nevoita sa se rada in cap, iar acum poarta o peruca. Acelasi lucru a facut si sotul ei Stefan, pentru a o incuraja si totodata pentru a atrage atentia asupra acestei boli letale.

 

????????????

A photo posted by Ɗⅈℐɑℵɑ ℳⅈℒօℐƙօ۷ⅈć???????? (@karic_dijana) on

"Esti prea frumoasa, iti doresc tot binele din lume." i-a scris Natasha, in timp ce Radam a comentat: "Pastreaza-ti zambetul pe buze si increderea in tine."

 

???????????? #natasadamnjanovic #borimosezazivot

A photo posted by Ɗⅈℐɑℵɑ ℳⅈℒօℐƙօ۷ⅈć???????? (@karic_dijana) on

"Mi-am trait prima viata pana la 27 de ani, inainte sa aflu ca am cancer. A doua viata o traiesc acum. Sunt mult mai puternica, un pic mai egoista si simtibil mai sigura pe mine." a declarat Diana, care povesteste despre tratamentul sau pe blogul personal.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO