Fetiţă de 13 ani din SUA, ucisă de o haită de 20 de câini în timp ce se plimba pe lângă casă

Dată publicare: 17-07-2021 11:45
Dată actualizare: 17-07-2021 11:48


câini

Tragedie cumplită pentru o întreagă familie, după ce copila lor în vârstă de 13 ani a pierit ucisă de o haită de câini, în timp ce se plimba lângă casa familiei, scrie Daily Mail.

Lyssa Rose Upshaw a fost mutilată şi ucisă de o haită de câini în timp ce se plimba pe lângă casă, în Navajo, Arizona. Medicii legişti au confirmat în urma autopsiei că a avut mai multe leziune extinse, în concordanţă cu urmele dinţilor canini, inclusiv tăieturi şi abraziuni la nivelul gâtului, capului, precum şi răni adânci pe picioare.

Potrivit autopsiei solicitate de The Associated Press şi eliberată săptămâna aceasta de cabinetul medicului medical din judeţul Coconino, fetiţa a fost găsită cu hainele rupe şi murdare de noroi şi sânge. Mama ei, Marissa 'Ris' Rose Jones, a suspectat că patrupezii ar fi de vină din momentul în care şi-a văzut fiica prăbuşită pe o potecă, în data de 16 mai, în zona Fort Defiance.

„Nu am crezut niciodată că asta i se va întâmpla vreodată fiicei mele”, a spus ea. „Era o iubitoare de câini”.

Mama îi permisese să meargă la plimbare pe o pistă de jogging, peste un deal, atâta timp cât se întorcea până la ora 17:30. Când adolescenta nu a apărut până la ora 17:45, Marissa şi-a trimis fiul să o caute. Până la ora 18:00, femeia anunţase întreaga familie şi au pornit toţi în căutarea adolescentei. Mama a declarat că Layya era muşcată de braţ de un câine, parte dintr-o haită de „aproximativ 20”, deţinut de o vecină a verişoarei sale, în momentul în care toate rudele o căutau. Când a ajuns la faţa locului, a avut un şoc. „Picioarele îi erau mestecate” şi-a amintit ea. „Era prea târziu”.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO