Fenomen „paranormal” într-o pădure. Proprietarul nu a găsit nicio explicație


Ultimul update: Joi 11 Aprilie 2019 09:48
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2019 08:52
Categorie: Stiri externe

Fenomen „paranormal” într-o pădure din Slovenia. Au apărut acolo, aruncați de-a valma, o mulțime de pantofi, sandale, cizme și papuci. Unii uzați, dar și unii nou nouți, care încă aveau etichetă cu prețul.

Primele imagini cu încălțările care au  răsărit în pădurea de lângă Idrija, un oraș din vestul Sloveniei, au apărut pe rețelele de socializare, postate de cineva care s-a plimbat întâmplător pe acolo.

Pantofi sport, sandale cizme și papuci - de diferite mărimi - zăceau aruncați peste tot, de parcă o tornadă răvășise standurile unui magazin de încălțăminte.

Oricine se poate plimba prin pădurea respectivă, dar aceasta este în proprietate privată.

„M-am dus și eu să văd... Am și probat niște pantofi, dar n-am găsit mărimea mea. Nu știu dacă toate aceste încălțări au fost furate de undeva. Dar unii pantofi încă aveau cipul de securitate”, spune Evgen Krapez, proprietarul pădurii. 

Etichetele, cu prețuri în diferite monede

Și chiar etichete cu prețuri în euro, moneda unică adoptată și de Slovenia, dar și în alte valute străine, de exemplu forinţi ungureşti sau coroane slovace. Evident, amatorii de încălțări gratis au apărut în pădure ca ciupercile după ploaie. Dar n-a fost deloc simplu să-şi găsească ceva potrivit.

„Când am fost prima dată în pădure era coadă, erau destui care scormoneau în grămada de pantofi. Problema e că erau desperechiați, fie stângul, fie dreptul... Găseai un pantof care să ți se potrivească, dar nu-i găseai perechea”, mai spune proprietarul pădurii. 

Probail că pantofii sunt în pădure de mai bine de o lună, dar, până de curând, nimeni n-a sesizat autoritățile. Abia acum poliția a început să investigheze cazul.

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO