Fantomele de pe Titanic au un loc de intalnire favorit: muzeul din Branson!


Ultimul update: Sambata 08 Septembrie 2012 12:28
Data publicarii: Marti 10 Noiembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri externe

Se spune ca oamenii care au avut parte de o moarte violenta se intorc sub forma de spirite acolo si-au gasit sfarsitul.

Nu stim daca locul unde s-a produs naufragiul Titanicului este bantuit de fantomele victimelor. Se pare insa ca acestea viziteaza un muzeu din statul american Missouri dedicat celebrului vas. Dupa ce au strans peste o suta de marturii, administratorii muzeului au chemat o echipa de "specialisti" in anchete paranormale.

Muzeul din Branson, construit ca o replica mai mica a uriasului vas, se lauda cu peste 400 de obiecte provenind de pe Titanic. Insa muzeul ar fi vizitat si de stafiile celor morti in naufragiu.

Angajatii si vizitatorii vad uneori forme umane sau aud voci care ii striga pe nume.

Toate intamplarile de acest gen sunt povestite intr-un jurnal deschis acum un an si jumatate. S-au strans de-atunci peste 100 de marturii. Asa ca administratorii hotelului au chemat "specialistii" de la Societatea de Cercetari Paranormale. Vanatorii de fantome au instalat camere de filmat performante, detectoare de camp magnetic si alte aparate care au inregistrat totul timp de opt ore.

Datele astfel adunate vor fi analizate in urmatoarele doua saptamani. Intre timp, cu sau fara fantome, micul Titanic american este o afacere profitabila.

Tags: curiozitati,

Isus ii apare in fiecare dimineata pe fereastra camionetei!
Fantoma lui Michael Jackson loveste din nou!
Ultima supravietuitoare de pe Titanic a murit la 97 de ani!
VIDEO PROTVPLUS.RO